حذف حساب

این صفحهٔ عمومی WantedDB به دارندگان حساب امکان می‌دهد بدون نصب برنامه روند حذف حساب را ببینند و تکمیل کنند.

حذف دائمی

با تأیید، همهٔ توکن‌های موبایل و نشست وب باطل و نمایه، داده‌های بازیابی، رأی‌ها، گزارش‌ها، پیام‌ها و فهرست‌ها و رسانه‌های ارسالی شما حذف می‌شوند. حساب‌های دیگر و رسانه‌های مشترک دست‌نخورده می‌مانند.

حساب WantedDB و داده‌های شخصی مرتبط با حساب شما حذف می‌شوند. سوابق محدود و مستعار امنیتی، حسابرسی و تأیید حذف ممکن است در صورت ضرورت نگه‌داری شوند و برای بازیابی حساب شما قابل استفاده نیستند. پیش از بازگرداندن پشتیبان به سرویس باید سابقهٔ حذف اعمال شود.

برای اثبات مالکیت و حذف حساب وارد شوید. اگر نمی‌توانید وارد شوید، نخست بازیابی حساب را انجام دهید.

ورود بازیابی حساب

WantedDB

در WantedDB مشارکت کنید

برای ارسال موارد و کمک به دقیق ماندن پایگاه داده وارد شوید یا یک حساب رایگان بسازید.